Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سابق سازمان بهزیستی کشور با اشاره به مدت ۲ سال و ۱۰ ماه خدمت‌ش به جامعه هدف سازمان بهزیستی بیان کرد: هرچند در ۲ سال گذشته تلاش‌های خوبی برای جبران مادی زحمات همکاران در سازمان بهزیستی صورت پذیرفت اما همچنان معتقدم پرسنل خدوم سازمان بهزیستی به سبب سختی وظایف حوزه ماموریتی که همه روزه به صورت دائمی دارند، باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وحید قبادی‌دانا در آئین معارفه علی محمد قادری، معاون وزیر و رئیس جدید سازمان بهزیستی کشور که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، بیان کرد: سپاس خداوند منان را که مدت ۲ سال و ۱۰ ماه افتخار خدمت‌گذاری به جامعه هدف سازمان بهزیستی و بهره مندی از همراهی همکاران خدوم این سازمان را به اینجانب عطا شد. در این مدت با رخدادها، وقایع و حوادث تلخ و شیرین و تنگناها و گشایش‌های فراوانی رو به رو بودیم که همگی با مدد الهی و عنایت اهل بیت و همت همکاران ستادی و استانی در جای جای ایران اسلامی سپری شده است. همکارانی که از سرعت تحولات خم به ابرو نیاوردند و بنیان‌های بزرگی را به تدریج پایه‌گذاری کردند. 

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: بر این باوریم که طیف گسترده و متنوع آحاد جامعه هدف سازمان، غیر از خداوند متعال پناهی ندارند. این عزیزان غیر از خداوند متعال پناهی ندارند و هنگامی به این سازمان می‌رسند که از تمامی مسیرهای دیگر ناامید شده‌اند. نوع برخورد با این عزیزان و همدلی با آنها، تنها از عهده شیفتگان خدمت و دلسوختگانی بر می‌آید که آموخته‌اند چگونه با تاب آوری در مواجهه با حجم وسیع مشکلات به بهترین شکل یار و یاور و مددکار دردمندان باشند.

رییس پیشین سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: هرچند در ۲ سال گذشته تلاش‌های خوبی برای جبران مادی زحمات این عزیزان، همکاران در سازمان بهزیستی صورت پذیرفت اما همچنان معتقدم پرسنل خدوم سازمان بهزیستی به سبب سختی وظایف حوزه ماموریتی که همه روزه به صورت دائمی دارند، باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرند.

قبادی دانا با بیان اینکه بخش عظیمی از جامعه هدف سازمان به سبب تحریم‌های ظالمانه آمریکا و بحران کرونا که در ۲ سال اخیر به اوج رسید، علاوه بر محرومیت‌ها و نیازهای قبلی با سختی‌های مضاعفی روبه‌رو شدند، گفت: رسیدگی به وضعیت افراد دارای معلولیت، ناشنوایان، نابینایان، معلولان جسمی و حرکتی و افراد و خانواده‌های دارای معلولیتهای ذهنی، بیماران مزمن روانی، زنان سرپرست خانوار، کودکان فاقد سرپرست موثر، کودکان کار و آسیب‌دیده و بیماران ناشی از سوء مصرف مواد و سایر افرادی که تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند، هرکدام مسیر پر دست اندازی بود.

وی یادآور شد: در این میان مسئولان ارشد نظام، در راس آنها مقام معظم رهبری که همیشه لطف و عنایت ایشان شامل حال سازمان بهزیستی و جامعه هدف سازمان بهزیستی بوده و همچنین مجموعه‌های حاکمیتی تحت امر ایشان، اعضای هیات دولت و نمایندگان مجلس و قوه قضائیه در کنار سازمان بهزیستی با حمایت دلسوزانه و قاطع به یاری جامعه هدف بهزیستی آمدند تا با کمترین آسیب از این مسیر عبور کنیم.

رییس سابق سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه افزایش مادی حمایت‌ها و نظم و شفافیت خوبی در این مسیر شکل گرفت که امیدوارم مورد رضایت خداوند و جامعه هدف قرار گرفته باشد، خاطرنشان کرد: رسیدن به وضعیت پایدار و مطلوب برای این عزیزان حمایت مادی و معنوی بیشتری را می‌طلبد که امید است در دوره‌های آتی محقق شود.

قبادی‌دانا افزود: در طول مدت مسئولیت تلاش شد تا فارغ از رنگ‌بندی‌ها و جهت‌بندی‌های معمول سیاسی کشور، شایستگان در هر بخشی ارج ببینند و بر صدر بنشیند تا تیمی متکی بر وجدان کاری، ایمان، توان علمی، پاکدستی و حاضر در میدان بتوانند خالصانه جهت رفع مشکلات مردم در مسیر آرمان‌های انقلاب اسلامی تلاش کنند. روز پنجم دی ماه سال ۱۳۹۷ دکتر شریعتمداری وزیر وقت تعاون، در مراسم بزرگداشت زحمات دکتر محسنی بندپی فرمودند کلید بهشت را به بنده می‌سپارند، حرف بزرگی بود. هر روز که گذشت قدر و ارزش آن را بیشتر از قبل دانستم و امروز نیز مقرر شده این کلید را به دست برادر دیگری بسپارم و برای ایشان در انجام این مسئولیت آرزوی توفیق الهی دارم و امیدوارم دکتر قادری بتوانند بهتر از گذشته، تازه نفس، فعال، جوان و انقلابی و پاکدست مسیر را بهتر از گذشته جلو ببرند.  

قبادی دانا گفت: امید است جامعه هدف و همکاران خدوم سازمان کاستی‌های احتمالی را بر این برادر کوچک ببخشایند.

 وی افزود: امید است به لطف و مدد الهی توانسته باشم به عنوان عضو کوچکی از ملت ایران اسلامی بخشی از دین خود را به انقلاب اسلامی و مردم کشورم ایفا کرده باشم. 

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی دولت سیزدهم تودیع و معارفه سازمان بهزیستی کشور جامعه هدف سازمان قبادی دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۰۸۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، در پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در مرکز همایش‌های برج میلاد، همکاران علوم آزمایشگاهی را پیش‌قراولان نهادینه‌سازی کیفیت ارایه خدمات سلامت دانست و افزود: مفهوم کیفیت، وام‌دار کارشناسان و متخصصان علوم آزمایشگاهی است. هیچ بخشی از نظام سلامت به میزان علوم آزمایشگاهی پایبندی به حوزه کیفیت را تجربه نکرده است.

وی با اشاره به اینکه کمتر دانشجوی علوم آزمایشگاهی است که به شاخص‌های کیفی این رشته آشنا نباشد، گفت: از سال ۱۳۸۶ که شاخص ISO ۱۵۱۸۹ وارد مجموعه مدیریتی و نظارتی آزمایشگاه‌ها شد که هر دو مولفه مدیریتی و تکنیکال در آن ممزوج است. توجه سیستماتیک فرآیند محور به اصول کیفیت با نگاه سامانگر متخصصان ازمایشگاهی، تضمین کیفیت در این حوزه را به همراه دارد.

زالی با تاکید بر جایگاه انکارناپذیر علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، تصریح کرد: در کالبد سلامت پیاده سازی اصولی هیچ جزئی اعم از تشخیص، پیشگیری، غربالگری، درمان، پیگیری و رصد اجتماعی بدون علوم آزمایشگاهی محقق نخواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر وابستگی به علوم آزمایشگاهی با وجوه متنوع‌تر و جذاب‌تری همراه شده است.

زالی گفت: علوم آزمایشگاهی از حرفه‌هایی است که سند مستند و قابل ارجاع در اختیار مراجعه کننده و بیمار قرار می‌دهد. این سند افتخارآمیز، پیامدی است که خروجی تلاش‌ها، کیفیت سنجی و اصالت کاری کارشناسان و متخصصان را نشان می‌دهد.

وی، برای درک بهتر نقش علوم آزمایشگاهی در نظام سلامت، عنوان کرد: در حال حاضر شش هزار آزمایشگاه تشخیص طبی در عرصه سلامت مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۰۰ آزمایشگاه توسط بخش خصوصی اداره می شود.

زالی از انجام سالانه بیش از ۲ میلیارد آزمایش با حداقل خطا در سطح کشور خبر داد و گفت: همکاران علوم آزمایشگاهی به رغم تمام سختی‌ها و خسارت‌های اقتصادی، همواره با نظام سلامت همراه بودند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه بر اهمیت به‌روز بودن دانش فراگیران، کارشناسان و متخصصان تاکید کرد و گفت: جهان پزشکی امروز در آستانه تحول بزرگی است، در همین راستا همکاران علوم آزمایشگاهی باید آماده دگردیسی جسورانه برای انطباق با یافته‌های نوین آزمایشگاهی باشند.

وی تصریح کرد: لزوم بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی نباید نادیده گرفته شود، چراکه قدرت یادگیری این ابزار می‌تواند نقش مهمی در گرفتن نمونه، آنالیز کردن، کیفیت سنجی و تشخیص دقیق ایفا کند. علوم آزمایشگاهی باید در مسیر پزشکی فرادقیق و پزشکی فردمحور گام بردارد تا در شکاف علم روز غرق نشود.

زالی در پایان گفت: در عین افتخار به خدمت‌رسانی‌های میهن دوستانه همکاران علوم آزمایشگاهی در روزهای سخت، در مسیر نوآوری و فناوری‌های نوین باید شتابان حرکت کرد.

کد خبر 6093877 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • بیش از ۸۴ هزار تماس با مشاوره تلفنی بهزیستی مرکزی برقرار شد
  • کارگران ستون‌های استوار جامعه
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • اروپایی‌ها چقدر برای بازنشستگی خود پس‌انداز می‌کنند؟
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • کشف بناهای ماقبل‌تاریخی که «مسیری به جهان پس از مرگ» بودند (+عکس)
  • مراسم روز معلم متفاوت در مرکز یادگیری دانا
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد