Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@02:18:28 GMT

پیک ششم هنوز به اوج نرسیده است

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۶۴۱۱۷

پیک ششم هنوز به اوج نرسیده است

حسن قبادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در حال حاضر روزانه ۱۵۰ نفر ابتلاء به امیکرون را در استان شاهد هستیم و به طور متوسط از این تعداد ۴۰ تا ۴۵ نفر در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بستری می‌شوند.

وی علائم امیکرون را شبیه سرماخوردگی اعلام کرد و گفت: در این سویه که عمدتاً خانواده‌ها را در گروه‌های سنی مختلف درگیر می‌کند، ما با شرایط متفاوت بستری و درمان روبه‌رو هستیم به گونه‌ای که ۵ تا ۷ روز افراد مبتلا باید در قرنطینه باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به چالش امتحانات دانشجویان دانشگاه‌ها به ویژه علوم پزشکی اشاره کرد و افزود: تا زمانی که شهر اردبیل به رنگ قرمز درنیاید، ما امتحانات را به صورت حضوری برگزار می‌کنیم تا ارزیابی علمی دانشجویان به صورت دقیق انجام شود.

قبادی تصریح کرد: امتحانات مجازی ارزیابی دقیقی از وضعیت تحصیلی دانشجویان و دانش‌آموزان نیست و انتظار می‌رود با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی دانشجویان در آزمون‌های حضوری شرکت کرده تا نیم سال اول را سپری کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: حتی برای افراد مبتلا شرایط برگزاری آزمون به صورت اتاق‌های ایزوله در نظر گرفته شده و در صورت آماده نبودن دانشجویان امکان انصراف از واحد انتخاب شده وجود دارد.

قبادی به وضعیت شکننده کرونا در استان اشاره کرد و ادامه داد: هنوز به تناسب ظرفیتی که در موج پنجم در استان شکل گرفته، ما با شرایط بحرانی فاصله داریم و ۵۰ درصد ظرفیت مراکز بیمارستانی به ویژه دستگاه‌های اکسیژن‌ساز و سایر تجهیزات در حال بهره‌برداری است.

وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌کنیم در ۲ هفته آینده افزایش مراجعین و بستری‌ها را شاهد باشیم که از لحاظ نیروی انسانی و تجهیزات آمادگی کامل در صورت شرایط انفجاری بیماری را داریم.

قبادی بیان کرد: در این سویه عمدتاً کودکان درگیر بیماری می‌شوند که بهتر است خانواده‌ها با مراقبت‌های بهتر و تشخیص به موقع مانع از تشدید وضعیت بیماری شوند.

فوق تخصص ریه در ادامه سخنان خود اظهار کرد: بهتر است افراد مبتلا به سویه جدید خود را از جمع خانواده دور نگه داشته و در اتاقی قرنطینه کنند تا شرایط بهتری را در کنترل بیماری کرونا شاهد باشیم.

وی ضرورت اصلاح بسیاری از امور را نیازمند عزم جدی مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی اعلام کرد و گفت: بیش از ۲ میلیون دز واکسن تزریق شده که به طور متوسط در دز اول و دوم تزریق تا ۹۰ درصد و در دز سوم تزریق واکسن کمتر از ۳۲ درصد است.

قبادی از آغاز تزریق واکسن برای گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال و ۵ تا ۱۲ سال خبر داد و تصریح کرد: این واکسیناسیون در ۲ مرحله انجام خواهد شد که امیدواریم با همراهی خانواده‌ها کودکان و نوجوانان در برابر این ویروس چموش واکسینه شوند.

وی افزود: استان اردبیل در بحث واکسیناسیون دز اول و دوم در جایگاه دوم و سوم کشوری قرار دارد اما در دز سوم تنها ۳۲ درصد پوشش واکسن را داشتیم که امیدواریم با مراجعه هموطنان با تزریق دز سوم پیشگیری از ابتلاء به سویه امیکرون را شاهد باشیم.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خاطر نشان کرد: ۳۷۰ هزار نفر در نوبت تزریق دز سوم هستند که هنوز برای واکسیناسیون مراجعه نکردند و انتظار می‌رود در کنار تزریق دز سوم، زدن ماسک و رعایت موازین بهداشتی نیز مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 5423488

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اردبیل پیک ششم کرونا واکسیناسیون سویه اومیکرون کرونا حسن قبادی بیمارستان دانشجویان دانش آموزان اکسیژن ساز نیروی انسانی راهپیمایی 22 بهمن دهه فجر ویروس کرونا بوشهر انقلاب اسلامی ایران 22 بهمن کرمانشاه عکس استانها آمار کرونا خطبه های نماز جمعه شیوع کرونا گرگان چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جشنواره فیلم فجر دز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۶۴۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشجویان آمریکایی از غزه باوجود تبلیغات شدید اسلام هراسی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید محمدکاظم مدرسی در خطبه‌های نماز جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط دولت آمریکا اظهار داشت: در بیش از یکصد دانشگاه در آمریکا حمایت‌های علنی از مردم مظلوم غزه در حال صورت گرفتن است که این خود جای شگفتی دارد.

امام جمعه بخش مرکزی یزد ادامه داد: تظاهرات و تحصن مسالمت‌آمیز در این دانشگاه‌ها از سوی دانشجویان و اساتید دانشگاهی برگزار شده است که بزرگی این اتفاقات در حالی که این افراد زیر بمباران تبلیغات اسلام‌هراسی قرار دارند، نمود می‌یابد.

مدرسی با بیان اینکه دولت‌های غربی در حال سرکوب دانشجویان و اساتید هستند، گفت: این اقدام نشانه ترس عمومی دولت آمریکاست و کار این دولت به جایی رسیده که در درون کشور خود نیز دست به اقدامات سرکوبگرانه و ضدبشری می‌زند.

وی ادامه داد: عمده مطالبات این دانشجویان و اساتید حمایت از مردم مظلوم غزه است و اعلام می‌دارند که باید این نسل‌کشی انسانی در غزه متوقف شود و امکانات مورد نیاز به رژیم کودک‌کش صهیونیستی داده نشود و وتو صورت نگیرد.

وی با اشاره به پرونده مشروب‌خوری در فارس تصریح کرد: متأسفانه جمعی از تحصیل‌کردگان رشته پزشکی به این مورد مبتلا شدند که این خود نکته غم‌باری است و خود پزشکان مضرات این مورد را می‌دانند و جای سوال است که چرا اقدام به خوردن مشروب کردند.

مدرسی ادامه داد: دشمن در تمام اقشار ما به‌ویژه قشر تحصیل کرده نفوذ کرده است و این عادی شدن خوردن مشروب باید مورد توجه وزارت بهداشت و مسئولان جامعه پزشکی قرار گیرد و نظارت و پالایش در این زمینه صورت گیرد و با متخلفان برخورد شود.

کد خبر 6095784

دیگر خبرها

  • مسکن هایی که بیش از یک دهه به سرانجام نرسیده
  • مسکن هایی که بیش از یگ دهه به سرانجام نرسیده
  • حمایت دانشجویان آمریکایی از غزه باوجود تبلیغات شدید اسلام هراسی
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • پلیس لس‌آنجلس با تمام قوا آماده سرکوب دانشجویان معترض شد
  • ایستادن
  • پلیس لس‌آنجلس با تمام قوا خود را برای سرکوب دانشجویان آماده کرد
  • وقت آن نرسیده آمریکا به رفتار دوگانه در قبال غزه و اوکراین پایان دهد؟
  • ۱۷۰ دانشجوی نخبه امروز به حج عمره اعزام می‌شوند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا